ЦЕНОВА ЛИСТА

ЦЕНОВА ЛИСТА ЗА КАУЧУКОВИ ЕЛЕМЕНТИ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ СКОРОСТТА НА ПЪТЯ

Легнал полицай с височина 3 см, широчина 48 см и дължина 60 см
Легнал полицай с височина 3 см, широчина 48 см и дължина 60 см

Цена на среден елемент: 56.40 лв с ДДС

Легнал полицай с височина 5 см, широчина 50 см и дължина 50 см
Легнал полицай с височина 5 см, широчина 50 см и дължина 50 см

Цена на среден елемент: 62.40 лв с ДДС
Цена на краен елемент: 34.80 лв. с ДДС

Легнал полицай с височина 5 см, широчина 50 см и дължина 90 см
Легнал полицай с височина 5 см, широчина 50 см и дължина 90 см

Цена на среден елемент: 92.40 лв с ДДС
Цена на краен елемент: 50.40 лв. с ДДС

Легнал полицай с височина 7 см, широчина 50 см и дължина 120 см
Легнал полицай с височина 7 см, широчина 50 см и дължина 120 см

Цена на среден елемент: 193.20 лв с ДДС
Цена на краен елемент: 97.20 лв. с ДДС

Най разпространените са три модел легнал полицай, всичките те са изработени от рециклирана гума и са избират в зависимост от интензивността на трафика на движение на автомобили, както и в зависимост от необходимата за регулиране на скоростта на движение.

  • 7 см: Най-големия и висок размер е с дължина на преминаване около 120 см и височина от 7 см – Той се използва и в случаите с когато скоростта на участъка трябва да бъде под 30 км/час.
  • 5 см: Средния по височина и най-разпространения е с дължина на преминаване около 90 см и височина 5 см – Той е и най-често използвания модел и съответно  монтиран легнал полицай.
  • 3 см: Последния модел е с височина от 3 см и преминаване около 60 см – Този модел легнал полицай се монтира обикновено в паркинг зони, където трябва да се повиши вниманието на водачите и да се ограничи тяхната скорост на движение в дългите прави участъци. Те обикновено се монтират преди пешеходни алеи и преди кръстовища.

В краищата на основните ограничители на скоростта, може да бъдат монтирани от естетическа гледна точка завършващи 1/2 кръгли елементи, като по този начин се повишава и издържливостта на крайните елементи от проектираното и впоследствие изградено пътно препятствие.

Върху предлаганите от нас легнали полицай има разположени светлоотразителни елементи, като по този начин са ясно видими  от по-големи разстояния през нощта и деня.

Изработени са от твърда, но еластична рециклирана гума, като по повърхността има различни релефни елементи и форми, подпомагащи преминаването им при зимни и мокри условия.

Легналите полицай се монтират един до друг, като имат „мъжка“ и „женска“ страна за да могат да бъдат подредени правилно и да се подпомагат при преминаване на МПС през тях. С помощта на тези елементи, те остават и в правилно положение един спрямо друг. Монтажът им се извършва с помощта на здрави стоманени винтове и разширяващи се дюбели към асфалто-бетон или бетонна пътна настилка.

Ориентировъчни цени може да намерите на тази страница: легналполицай.com/цена-за-легнал-полицай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *